Силиконовата теоложка Илона Георгиева става учителка

Теоложката със силиконов бюст Илона Георгиева става педагог. Фаталната изкусителка, която се включи в конкурса „Мис Плеймейт” преди няколко години, вече си търси работа като учителка по религия.

По думите ѝ заплата от 800 лв е напълно достатъчна за нея. „Нямам кредити, не пуша, нямам наем и не карам кола. Откакто се омъжих не ходя по заведения и като платя 200 лв сметки, останалите са ми напълно предостатъчни”, казва Илона.

„Започвам усилено да си търся работа в столичните училища. В момента нямам. Вероятно местата вече са заети, но ако има място веднага бих започнала”, заяви още тя, цитирана от novini.bg.

След като се дипломира от Софийския университет колоритната Илона се омъжи за затворника Тихомир Георгиев–Тишо Боксьора. И твърди, че няма нужда от скъпи коли или дрехи, за да се чувства щастлива. „Ще бъде нагло, ако кажа, че 800 лв са ми малко. Никога няма да съм като кифлите, на които им трябват по 5000 лв издръжка на месец”, добавя още тя.

Илона коментира още, че е избрала вече и подходящия учебник за религия. Тя е убедена, че децата трябва да учат по изданието на Светия синод. След близо 80 години църквата издаде помагало за предмета религия и влезе в битка с частни издателства, за да образова децата по своя учебник.

„Тези хора живеят за вярата, за тях това не е бизнес. Има много духовници, които заслужават да съставят такива книги за обучение”, казва още Георгиева.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here