Петър Бояджиев: Пеевски и Борисов окрадоха и руснаците

Много хора трудно ще възприемат следващият факт, но той съществува и не са малко хората които го знаят. Пеевски и Борисов са толкова изпечени лъжци и крадци, та излъгаха и окрадоха и руснаците. Всеки ще разбере, че трябва да си шампион, за да го направиш. Как ли ? Ами обещаха на Газпром, че могат да подкупят хора в ЕК така че да може Южен поток да мине през България. Да, но подкупите струват пари и руснаците им даваха, а и имаха и други харчове. Така се събраха няколко стотин милиона евра, голяма част от които минаха в ръцете на Пеевски. Това написа във фейсбук Петър Бояджиев.

Както знаете, Южен поток се провали и Газпром започна да си търси парите, защото разбра, че е измамен от шайката. Да, но шайката нямаше вече парите, за да ги връща и почнаха едни совалки, докато Борисов, предложи срещу задълженията към Газпром да прокара тръба за руски газ от Турция през България за Сърбия с български пари. Така, че харчовете, които сега се правят от българите, за тази тръба се водят като компенсация за руските пари. Замисляте ли се, какви изпечени измамници трябва да са те та да излъжат и Газпром.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here