Носенето на маски в Гюргево стана задължително

Носенето на маски в румънския град Гюргево става задължително. Решението е взето и за още 15 окръга в страната, съобщи БНТ.

Маски трябва да носят всички жители на възраст над пет години. Това включва всички лица, присъстващи на открити обществени пространства, като открити пазари, панаири, сергии, железопътни гари, автогари, спирки на градския транспорт, паркове, детски площадки и зони за отдих, съобщават от префектура Гюргево.

Хората, които се занимават с интензивна физическа активност и в трудни условия на работа, като високи температури или висока влажност, и деца под петгодишна възраст, са освободени от тези разпоредби. Жандармерията в Гюргево от вчера започна и проверки как се изпълняват разпоредбите на Комитета по извънредните ситуации.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here