Нинова към Борисов: Цинизъм е да се хвалиш с пътища в деня на трагедията край Своге

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от катастрофата край Своге.

Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Неинова.

Ето и пхълният текст на найния коментар по темата в социалната пмрежа:

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от катастрофата край Своге, която отне 20 човешки живота, г-н Борисов. Експертизата доказа некачествено строителство.

А един пожар под магистрала “Струма” компрометира прясно построения участък, в който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци. Правите го, возейки в джипа си Нанков, който „пое” политическата отговорност, като от министър го назначихте за зам.-министър.

Тези факти казват всичко. Воаяжите ви едва ли заслужават повече внимание. Но друга тема заслужава огромно.

Днес директорът на Здравната каса обяви, че пациентите доплащат 4 млрд. лв. от джоба си често „под масата“ или с измислени поводи – ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава. ГЕРБ управляват България вече десет години. И по този показател – здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната реформа е крещящо наложителна. И трябва да започне с премахване статута на търговски дружества на болниците.

Loading...

Източник

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here