Не можеш да откъснеш роза без да се убодеш

Не можеш да откъснеш роза без да се убодеш
Няма как да откъснеш роза без да се убодеш – това всеки го знае. Истината е, че розите имат бодли и това е от природата им дадено.

Така и в нашите изборни надпревари децата пораснали с филма „Таралежите се раждат без бодли“ разбират за бодлите на розите. Бойко и Цветанов се надпреварват да клеветят новата реколта на столетницата, но попадат на бодлите им.

Елена Йончева прободе не веднъж и то в сърцето Бойко Борисов и скандал след скандал тресе партията на ГЕРБ. 9 оставки само по министерствата и нямало криза в кабинета, нали?

Венецът от тръни не е символ и само символ, а той е реален и скоро когато Европейската Прокуратура стане факт кръговете от лапачи и фирми около ГЕРБ ще се запътят по Голготата към затвора.

И повярвайте ни този път няма да бъде постлан с цветовете на розите, а с тръните им. Затова нека се знае справедливост рано или късно ще има и Борисов знае, че Видовият ден наближава, а предизборните резултати сочат само едно, че не можеш да откъснеш роза без да се набодеш.

От:24chasa.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here