Корнелия Нинова: Нямам хотел нито в Гърция, нито другаде

Председателят на БСП Корнелия Нинова опроверга появилата се в "Монитор" и "Телеграф" информация, че е притежател на луксозен хотел в Гърция. Ето какво написа лидерът на социалистите в социалната мрежа Facebook:

Днес разбрах от публикации на една определена медийна група, че член на БСП имал роднина, който има хотел в Гърция, който всъщност бил мой. Нескопосаният опит за компромат е лъжа от първата до последната дума.

Нямам хотел нито в Гърция, нито другаде. Ето това е медийната бухалка срещу непослушните. Изпращам този текст до същите медии. Мерило за журналистическата етика и стандарти ще бъде дали ще го публикуват като право на отговор.

Независимо от това и понеже се боря за правова държава и върховенство на закона, веднага завеждам дело за тази публикация. Когато спечеля делото, парите ще даря за благотворителни цели.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here