Караянчева: Не очаквайте парламентарни избори, след тези местни избори

Снимка: Фокус

Председателят на Парламента Цвета Караянчева гласува в училище „П. Р. Славейков“ в Кърджали в 12.00 часа, предаде Радио „Фокус“.

„Не очаквам резултатите от местния вот да повлияят за предсрочни парламентарни избори“, каза тя по повод журналистически въпрос.

„Гласувах затова Кърджали да стане по-добро място за живеене, за да могат да се върнат децата ни. За да може Кърджали да си възвърна славата на красив и уютен, подреден и най-вече светъл град“.

Цвета Караянчева призовава съгражданите днес да излязат и да гласуват за този, който би бил най-полезен за по-доброто развитие на Кърджали.

„В никакъв случай местните избори не биха повлияли на парламентарни, съвсем различни са от останалите избори. Българските граждани ще направят избори по местата, да гласуват за човека, който може да подобри живота им.

Парламентарните избори са нещо друго. Така че, не очаквайте парламентарни избори, след тези местни избори“.

По повод избора на главен прокурор, Караянчева каза, че президентът ще реши за указ за назначаването му. „Има разделение на властите, нека да оставим президентът да се запознае с материалите и той да взема решения. Аз съм представител на парламента“. Тя каза още, че относно битка за Кърджали очаква балотаж.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here