Калоян Паргов: Мая Манолова беше максимума

Калоян Паргов
Калоян Паргов. Снимка: БСП

Мая Манолова постигна впечатляващ резултат – нещо, което отдавна не се беше случвало. Това е резултат, вследствие на усилията на много хора, както и на партиите, които я подкрепиха.

БСП беше една от основните партии, които стоеше зад нея, наред с други ляво и дясноцентристки. Това каза лидерът на БСП-София Калоян Паргов в интервю за предаването „Сутрешен блок“ на БНТ.

„Благодаря на гражданския кандидат Мая Манолова за битката, която изнесе в София, защото тя наистина беше битка по начина, по който я зададоха управляващите, още преди номинациите. Очакванията ни бяха за победа. В тази кампания ми направиха впечатление десетките и стотици симпатизанти, членове на БСП и доброволци, които работиха повече от месец. Искам да им благодаря за тази кампания. Благодаря и на всички кандидати – и за районни кметове, и за кметове на населени места, за общински съветници, за това, което направиха за този повече от месец“, заяви още Паргов.

По думите му от партията са направили своите анализи лятото и тези анализи ясно са показали, че Мая Манолова е „максимума“. „Трябва да изчакаме окончателното преброяване, за да видим каква е разликата, но разликата е около 5%. Виждаме, че дистанцията доста се скъси“, каза той.

Калоян Паргов допълни, че „сме станали свидетели за пореден път на една манипулация, която се тиражираше по медиите“. По думите му тази манипулация е била важна за избирателите и ги е накарала да взимат едно или друго решение.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here