Жертва на Валиумния изнасилвач: Каза ми, че е гей

Проговори 32-годишната софиянка, която бе жестоко насилена от Йохан Стелингверф, по-известен като Валиумния изнасилвач, в дните около Коледа.

,,Видях го когато влязох в бара, усмихнахме се един на друг. Беше красив, нормално изглеждащ мъж. Предложи ми да хапнем нещо и аз се съгласих. После ми каза, че е гей и аз се почувствах по-спокойна'', сподели пред Нова телевизия младата жена.

,,Отидохме у тях – хапнахме, пийнахме, посмяхме се и след това станах да си ходя. В един момент обаче той започна да ме души, почти изгубих съзнание. Имаше много кръв и плаках през цялото време'', спомня си за преживяния кошмар тя.

,,Беше ме наранил много, изкарах една седмица в болница, претърпях двучасова операция. Този мъж е много, много опасен'', разкри накрая жената.

Цяла нощ нидерландецът бе охраняван от полицаи от СДВР. Очаква се до часове да бъде отведен отново за да му бъдат повдигнати нови обвинения. През годините Стелингверф винаги е отричал да е извършил престъпление. Отрича и сега. Такава вина много трудно се доказва, каза пред Trafficnews нидерландския журналист Anne Kruijsen.

Жителите на блока, в който живее Стелингверф са се подписали той да бъде изселен, защото се страхуват.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here