Ева Веселинова стана за смях с необичайно признание

Култовото шоу на Нова телевизия "На кафе" не подмина днешния празник на влюбените и отдели доста време в разговори и закачки за него. Зрителите обаче не останаха особено доволни от това и дори показаха, че темата и обсъждането ѝ са били досадни. Феновете на Гала изразиха недоволството си от панелистите.

Ева Веселинова, например, най-редовно е обект на вицове и смешки в социалните мрежи. Докато си разменяше ефектни лафове на тема "любов" с останалите ко-водещи, блондинката застана до огромна снимка на маймуна в студиото и заяви: "Търся си маймуна, за да станем две!"

Реакциите в мрежата не закъсняха, а Веселинова стана за пореден път за смях с репликите си. "Става все по-нелепа! Превключвам канала, щом я видя!", заяви гневна фенка в мрежата, а друг пък добави, че блондинката му се вижда малко напълняла.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here