Грозни сцени на UAE Warriors 12! ММА боец скочи на съдия (ВИДЕО)

На грозни сцени станаха свидетели ММА феновете на галавечерта UAE Warriors 12, която се проведе преди часове в Абу Даби, предаде mma.bg. В битка от категория перо местният боец Ахмад Ал Дармаки се изправи срещу Богдан Кириленко. Рефер в срещата беше опитният ветеран Марк Годард. В битката Дармаки приложи захват за предаване на Кириленко, който се предаде, но въпреки това Ахмад все още го държеше в стил Русимар Палхарес.

Това не се хареса на Годард, който се намеси и ги разтърва. Марк не беше доволен от тази постъпка, а Дармаки започна да го бута и го сграбчи за тениската. Така реферът взе решение да дисквалифицира Дармаки, който вече е със статистика 2-6 в ММА.

ВИДЕА:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">I would absolutely pick Marc Goddard here. In all seriousness, don’t treat a referee like that <a href="https://t.co/320gDdTXx2">pic.twitter.com/320gDdTXx2</a></p>&mdash; Jim Edwards (@MMA_Jim) <a href="https://twitter.com/MMA_Jim/status/1289252039009030145?ref_src=twsrc%5Etfw">July 31, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Well done Marc Goddard. What an idiot! <a href="https://twitter.com/FightDisciples?ref_src=twsrc%5Etfw">@FightDisciples</a><br> <a href="https://t.co/zUoSNmJ9ig">pic.twitter.com/zUoSNmJ9ig</a></p>&mdash; Nick Peet (@Peety_Editor) <a href="https://twitter.com/Peety_Editor/status/1289252445026054146?ref_src=twsrc%5Etfw">July 31, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here