Бойко Борисов е нещо като Бай Тошо на ЕС

Дебат ли бе да го опишеш? Не. Затова, само с тиренца. – Все пак, въпреки всичко, ЕС леко обръща палачинката. Тия са бавни там. Тия бавно обръщат палачинка. Тия там не са като Сачева, дето за нула време обръща палачинка. И не забравяйте, че кога Баце си е развявал тумбака по Брюксел, половината от тия още не са си били взели матурите. Бойко Борисов е нещо като Бай Тошо на ЕС – от адски много време козирува там.

– Тоя дебат можеше да го води и Валери Божинов.

– Ако искаш да си равноправен партньор с някого, не очаквай той да ти бъде и майка.

Вярвам, че страната ни навлиза в етап на здравословно преосмисляне на позицията си в ЕС. И от "хулиганчето от периферията" трябва да се превърнем в "пича от Балканите". "Аполо от Болкан", както беше написал преди много години Нойзи за един босненски модел, който беше сред най-известните мъжки модели в света. Това е от времето, когато Нойзи още си беше Нойзи, а не сянка на Нойзи.

– Ако искате да станете значим европейски политик, научете следните словосъчетания: "проявявам загриженост", "нарастваща тревога", "следя внимателно", "ценностите на Съюза", "принципна политика".

Това е абсолютно достатъчно, за да си докарвате по едни десетина хиляди евра, да си живеете супер и чат-пат да чукате проститутки в Брюксел – сърцето на Европа, дето се вика.

– Манфред Вебер най-вероятно си докарва повече от десетина хиляди евра.

– Трябва на първо място да се справим сами.

Така че, не се отпускайте, ей. #Оставка за мутрите, а на вас – лека нощ.

Автор: Мартин Димитров

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here